top of page
  • Skribentens bildPhase

Veckans tips v.2

Våran allra första Veckans tips är Netflixdokumentären "The Life and Death of Marsha P. Johnson". Dokumentären kom ut 2017 och följer Victoria Cruz medan hon utreder Marshas död med hjälp av arkiverade intervjuer med Marsha, men även nya intervjuer med hennes vänner, familjemedlemmar och andra aktivister. Cruz utforskar flera aspekter av Marshas död; det samtida politiska klimatet, omgivningen, och även Marshas egna liv och hur hon mådde under tiden innan sin död.

Dokumentären är hjärtevärmande och tragisk på samma gång. Den väcker många starka känslor och utforskar en del av amerikansk historia som sällan nämns eller anses som viktig. Det är en blick in i the drag community i New York under 1900-talet, en grupp i samhället som genom tiderna försummats, trots deras viktiga arbete för mänskliga rättigheter.

Vi tycker definitivt att denna dokumentär är värd att se! Kanske nu direkt till och med? För vad är roligare; kolla Netflix eller göra något som faktiskt är vettigt?




0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

veckans tips v.4 - SNaF

Denna vecka har vi valt att tipsa om en sexleksak. Denna sexleksak har förändrat många fittbärares sexuella hälsa och har gett mååånga orgasmer. Det är inget mindre än satisfyer pro. Detta är en super

Veckans tips v. 3

Denna vecka har vi pratat om 20gayteen och om några otroliga stunder från året. Det har varit så skönt att kolla tillbaka på allt det fina som hände under 2018 istället för det dåliga. Den här veckan

bottom of page